Testimonials

Ella
Februari 2017

"Jag har tagit sånglektioner hos Saranna i ett och ett halvt år nu, och både jag själv och andra har märkt en otrolig förändring. Saranna vet vad hon gör när hon lär ut sång, hon har full koll på vad som behöver förbättras och vilka övningar som hjälper, och det är tack vare att hon har så bra koll på hur stämbanden och rösten fungerar. Hon hjälper en med sångteknik, register, framträdande, låtskrivande och mycket mer! Jag har utvecklats på flera sätt som jag inte trodde jag skulle kunna, och det är tack vare Saranna! Hennes lektioner är både lärorika och roliga, och jag rekommenderar varmt Saranna som sångpedagog."

Signe November 2018

"Jag har haft många sånglärare i mitt liv o ändå så lyckades Saranna hitta saker att jobba på med min röst som ingen av dom andra hittat. Detta hjälpte mig enormt och hjälpte mig att nå mitt mål om att komma in på min drömutbildning Performing Arts School. Jag kan råda alla som vill utveckla sin sångteknik att testa lektioner med Saranna. Skypelektionerna fungerade så mycket bättre än vad jag först trodde även fast jag mest åkte till Lund och hade sånglektion med henne där. Otroligt kompetent sånglärare är hon."

Emelie April 2021
"Jag har tagit sånglektioner tidigare, men det här är verkligen något extra. Efter att ha jobbat med Saranna i ungefär ett halvår har jag märkt en stor förbättring när det kommer till hur jag hanterar min röst samtidigt som jag haft så roligt under tiden. Att börja ta sånglektioner kan kännas läskigt när man, som jag, inte är van vid att experimentera med sin röst och ta emot feedback, men Saranna är verkligen proffsig. Hennes råd ger tydliga resultat och jag har gått ifrån varje lektion leende på läpparna och en tydligare uppfattning om vad jag behöver jobba på härnäst. Även i dessa svåra tider med restriktioner och COVID har hon kunnat tillmötesgå mina behov och erbjudit lösningar, både på distans men också på plats med större avstånd. Jag är supernöjd!"